Рус  |  Укр Вхід для покупців  |  Ваш кошик: (0) сумма 0.00грн    
Кроха
+38-066-02-77-853; 096-19-396-21
+380-66-02-77-853
Картки Домана "Лото. Тварини". Від 1 року. 60 карток
Картки Домана "Лото. Тварини". Від 1 року. 60 карток
Картки Домана \"Лото. Тварини\". Від 1 року. 60 карток
Картки Домана \"Лото. Тварини\". Від 1 року. 60 карток
Вундеркинд с пеленок
Вибрати всі товари
виробника

Картки Домана "Лото. Тварини". Від 1 року. 60 карток

Виробник: Вундеркинд с пеленок
Статус товару: В наличии
125.00грн
Доман ламінація: Без ламинации
Мова: Російська

Картки Домана "Лото. Тварини". Від 1 року. 60 карток

Склад комплекту: 10 ігрових полів, 60 карток, інструкція.

Набір «Вундеркінд з пелюшок. Лото. Тварини »- захоплююча навчальна гра для малюків від одного року. Підбираючи яскраві картинки, діти не тільки запам'ятовують назви і написання тварин, але і тренують дрібну моторику пальчиків. Крім того, гра розвиває інтелект, увагу і фотографічну пам'ять. У набір увійшли 10 пар карток, кожна з яких містить 6 картинок з тваринами. Всі картинки - яскраві, барвисті, по самим зрозумілим для малюка групам тварин: домашні тварини, дикі тварини, птахи, комахи, мешканці води, рептилії.

У лото можуть грати як дорослий з дитиною, так і діти - від 2 до 10 чоловік.

Лото також можна використовувати для наступних ігор:

1. Розкладіть перед дитиною 4 картки, три з яких належать до однієї групи тварин, а четверта - до іншої. Попросіть знайти зайву. Поступово ускладнюйте завдання.

2. Покажіть малюкові одну тварину і попросіть знайти в його дитячих книгах таке ж. Запитайте, в яких віршика, мультфільмах ми зустрічаємо такого звіра чи птаха.

3. Обговоріть з малюком, які ще птахи, комахи і т.д. не ввійшли в лото.

4. Розкладіть перед дитиною 6 добре знайомих карток і попросіть закрити очі. Потім заберіть або замініть одну картку і запитайте, яка картка зникла або змінилася.

5. Узагальнення і класифікації. Змішайте картки з декількох категорій і попросіть дитину розкласти їх в правильні стопки. На першому етапі не варто змішувати картки більш ніж двох категорій. Залежно від віку малюка і його рівня розвитку можна почати з легкого (наприклад, змішати птахів і звірів) або важкого завдання (домашніх і диких тварин). У міру освоєння дитиною даного уроку, кількість карток і категорій слід поступово збільшувати. Верхньої межі немає!

6. Гра в слова. З усіх 60 карток дитина повинна знайти ті, на яких зображені предмети на задану букву. Наприклад, на букву «К»: Корова, кішка, кенгуру, крокодил, краб, курка і так далі.

7. Логічний поїзд. Виберіть будь-яку картку і покладіть її на чолі поїзда. Потім попросіть малюка знайти із запропонованих вами 10 карток одну, яка логічно пов'язана з першою карткою, і пояснити цей зв'язок (наприклад, обидва тварин одного кольору або будови, відносяться до одного класу тварин, обидва вміють літати або плавати, харчуються схожою їжею або, навпаки , можуть з'їсти один одного, і так далі) Продовжуйте будувати поїзд, поки картки не закінчаться. Найважче знайти логічний зв'язок у останніх карток, допоможіть своїй дитині.

8. Характеристики. Викладіть багато карток і попросіть дитину відбирати ті з них, що підходять під задаються вами питання. Наприклад, хто із звірів швидкий? Зелений? Довгий? Пухнастий? Небезпечний? Смугастий? Маленький? Гучний?

9. Мемо. Гра для дітей від 3-х років, два і більше учасників. Розріжте великі картки на 6 частин, у вас вийшло 60 пар картинок. Виберіть 20-60 парних картинок (в залежності від віку учасників) і грайте за правилами гри «Мемо». Всі картинки розкладаються на столі обличчям вниз, і гравці по черзі перевертають по дві картинки, намагаючись зібрати пару. Якщо перевернута пара - гравець забирає її собі і зберігає за собою хід. Непарні картинки знову перевертаються і хід переходить до наступного гравця. В кінці гравці вважають окуляри - одна зібрана гравцем пара - одне очко. Перемагає той, у кого більше очок.

10. Магазин. Зберіть м'які іграшки, які у вас є, це - покупці. Продавець - дитина, розкладіть перед ним 6 карток однієї категорії, наприклад, домашніх тварин. Прийшов в магазин Мишко і хоче купити собі цуценя, а за ним біжить мишеня - хоче купити хом'ячка, а ось і лялька Маша йде, їй неодмінно потрібна овечка і т.д. Граючи в цю гру, виховуйте у вашій дитині, крім знань, і почуття ввічливості. Коли нова іграшка приходить в магазин, вона завжди повинна привітатися з вашою дитиною, щось купуючи, повинна говорити «дай, будь ласка», а при отриманні товару говорити «спасибі». Ці слова повинні звучати постійно, тоді ваш малюк мимоволі буде вживати ці «чарівні» слова в своїй промові без вашого нагадування, викликаючи в вас почуття гордості. Грати в цю гру потрібно весело, з азартом, намагаючись говорити різними голосами від імені всіх іграшок. Дана гра покаже вам, що вже освоїв ваша дитина, а над чим потрібно ще попрацювати. Також в даній грі ваша дитина ні за що не здогадається, що ви перевіряєте його знання (діти цього не люблять), а, навпаки, незабаром гра в «Магазин» стане його улюбленою грою. Якщо в даній грі дитина щось плутає і «продає не той товар», ні в якому разі НЕ лайте його, а весело скажіть: «Ні, не треба мене (мишку) обманювати, це не хом'ячок, а кошеня, а я дуже хочу саме хом'ячка »і покажіть потрібну картинку.

Хочете придбати, але бачили дешевше? Напишіть нам і отримайте знижку!

Написати відгук
Ім'я:
E-mail:
Відгук:
ЗАУВАЖЕННЯ: HTML теги не підтримуються!
Рейтинг: ГІРШЕ КРАЩЕ
Захист від спаму
Введіть символи, зображені на зображенні:
До тепер немає відгуків, Ви можете стати першим.
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА
від 1500 грн.
 
доставка по Харкову і Україні,
готівковий і безготівковий розрахунок

докладніше умови доставки та оплати
Відгуки про нас
  
Товари за ті ж гроші
  
  
З цим товаром купують
  
Останні переглянуті товари
Картки Домана "Лото. Тварини". Від 1 року. 60 карток