Рус  |  Укр Вхід для покупців  |  Ваш кошик: (0) сумма 0.00грн    
Кроха
+38-066-02-77-853; 096-19-396-21
+380-66-02-77-853
Дитяча куртка Еврозіма (YK4S / 258), Brugi (Італія)
Дитяча куртка Еврозіма (YK4S / 258), Brugi (Італія)

Дитяча куртка Еврозіма (YK4S / 258), Brugi (Італія)

[YK4S/258]
Виробник: Brugi
Статус товару: В наличии
1690.00грн 1014.00грн
Розмір дитячого одягу:
Колір: Червоний
Пол:
Сезон: Зима

Дитяча куртка Еврозіма (YK4S / 258), Brugi (Італія)

Подовжена зимова куртка підійде для холодної осені і теплу зиму. Куртка на застібці-блискавки, липучках, захованих під захисною планкою і кнопках, для кращої фіксації. Оригінально виглядає завдяки яскравим блискавок. Тепла, м'яка, зручна і яскрава. Навіть підкладка виглядає ошатно і оригінально! Витримує дощик і мокрий сніг (водостійкість - 3000 мм). У цій куртці все продумано до дрібниць, для того, щоб Ваша дитина відчував себе легко і комфортно. Усередині куртки по спинці м'який фліс. Має знімний відстібається капюшон на кнопках. Комір куртки - стійка. Верхня частина планки біля шиї зсередини оброблена флисом, що забезпечить додатковий комфорт Вашій дитині. Манжети рукавів на гумках і липучках, для кращої фіксації. Бічні кишені і вертикальний кишеню на рукаві куртки застібаються на блискавку. Усередині бічних кишень фліс. Є внутрішня спідниця на гумці, що застібається кнопками, що забезпечує додатковий захист від вітру і холоду. Якщо немає необхідності, внутрішня спідниця фіксується кнопками до боків куртки і не сковує рухів дитини. Використання брудовідштовхуючих матеріалів дозволяє видаляти забруднення з поверхні куртки вологою серветкою. Добре стирається в пральній машинці при температурі 30 ° C, не линяє і зберігає яскравість кольору.

Матеріал верху: 100% поліамід;

Матеріал підкладки: 100% поліестер;
Наповнювач: 100% поліестер;

  • Верхня тканина з міцного, зносостійкого, водо- і брудовідштовхуючого, еластичного матеріалу, який, завдяки унікальному плетіння волокон тканини, тривалий час зберігає відмінний зовнішній вигляд, дуже добре піддається пранню, а в разі, якщо є забруднення, вони легко видаляються вологою серветкою.
  • Внутрішній наповнювач, служить для збереження тепла, це екологічно чистий і абсолютно гіпоалергенний синтетичний замінник натурального пуху, що представляє собою комбінацію синтетичних волокон, яка максимально наближена до структури пуху. На відміну від пуху, він надійно зберігає тепло, дозволяючи безперешкодно випаровуватися зайвій волозі.
  • Підкладка складається з 100% синтетичної тканини. Це сучасна тканина, яка дозволяє тілу дихати. Сучасні мембранні тканини добре виводять вологу, але при цьому, не пропускають її всередину. Крім цього, тканини нижнього шару гіпоалергенні, тобто не викликають алергії при зіткненні зі шкірою.

Хочете придбати, але бачили дешевше? Напишіть нам і отримайте знижку!

Написати відгук
Ім'я:
E-mail:
Відгук:
ЗАУВАЖЕННЯ: HTML теги не підтримуються!
Рейтинг: ГІРШЕ КРАЩЕ
Захист від спаму
Введіть символи, зображені на зображенні:
До тепер немає відгуків, Ви можете стати першим.
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА
від 1500 грн.
 
доставка по Харкову і Україні,
готівковий і безготівковий розрахунок

докладніше умови доставки та оплати
Відгуки про нас
  
Товари за ті ж гроші
  
  
З цим товаром купують
  
Останні переглянуті товари
Дитяча куртка Еврозіма (YK4S / 258), Brugi (Італія)