Рус  |  Укр Вхід для покупців  |  Ваш кошик: (0) сумма 0.00грн    
Кроха
+38-066-02-77-853; 096-19-396-21
+380-66-02-77-853
Картки Домана "Абетка", 34 картки
Картки Домана "Абетка", 34 картки
Картки Домана \"Абетка\", 34 картки
Картки Домана \"Абетка\", 34 картки
Вундеркинд с пеленок
Вибрати всі товари
виробника

Картки Домана "Абетка", 34 картки

Виробник: Вундеркинд с пеленок
Статус товару: В наличии
200.00грн
Доман ламінація:
Мова: Українська
Розмір карток: Большие

Картки Домана "Абетка", 34 картки

  • 34 картки для дітей від 12 місяців до 8 років, на якісному картоні.
  • Розмір кожної картки 16.5см * 19.5см.
  • Детальна інструкція додається.

Набір «Вундеркінд з пелюшок. Абетка »містіть 34 картки Із зображеннями літер и об'єктів на ЦІ літери. Перегляд таких карток дозволити дитині Швидко засвоїті назви літер, запам'ятати їх написання, поможет в розвитку інтелекту та формуванні візуальної пам'яті.

Оберіть годину, коли дитина сита, Бадьорого та весела. Візьміть 5 карток, посадіть малюка перед собою и з посмішкою починаєм демонстрацію, швидко змінюючі картки та чітко промовляючі Назву літери и малюнку. Один показ позику у вас 10 секунд (по 2 секунди на шкірні картку). Повторюйте заняття кілька разів на день в залежності від бажання та настрою дитини. Следующего дня кілька разів повторіть основне заняття. Додано новий набір Із п'яти карток и снова Покажіть его дитині кілька разів Упродовж дня. Напрікінці шкірного заняття обов'язково похваліть малюка та скажіть, як сильно ви его любите.

После того як малюк засвоїть назви літер, ви можете перейти до Вивчення базових Фактів, написання на звороті картки. Спершись прочитайте один факт Із однієї картки, потім прочитайте один факт Із Іншої картки и т. Д. Коли факти закінчаться, з картками можна грата. Для цього з кожної картки віберіть Одне завдання та попросіть дитину Виконати его. Если завдання здаватіметься вам Надто складним - пропустіть его чи допоможіть дитині. Кроме Виконання завдання, картки можна використовуват для таких ігор:

1. Розкладіть перед дитиною 5 добро знайомиться їй карток и попросіть заплющіті очі. Потім заберіть або поміняйте одну з карток и живити, яка Зниклий чи змінілася.

2. Розкладіть перед Малюком 3 картки з набору «Абетка» и одну з будь-которого Іншого набору «Вундеркінд з пелюшок». Попросіть найти Зайве.

3. «Лото». Роздайте дітям по 6-10 карток. Запитуйте: «У кого з вас літера ...?». Переможе тієї, хто правильно покаже всі картки з назвами літерами.

Це - Короткі рекомендації, детальніші інструкції относительно Демонстрації карток та інші ігри з картками ви знайдете в Книзі О. Башкової «Як виростити вундеркінда». Успіхів вам!

 

Хочете придбати, але бачили дешевше? Напишіть нам і отримайте знижку!

Написати відгук
Ім'я:
E-mail:
Відгук:
ЗАУВАЖЕННЯ: HTML теги не підтримуються!
Рейтинг: ГІРШЕ КРАЩЕ
Захист від спаму
Введіть символи, зображені на зображенні:
До тепер немає відгуків, Ви можете стати першим.
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА
від 1500 грн.
 
доставка по Харкову і Україні,
готівковий і безготівковий розрахунок

докладніше умови доставки та оплати
Відгуки про нас
  
Товари за ті ж гроші
  
  
З цим товаром купують
  
Останні переглянуті товари
Картки Домана "Абетка", 34 картки