Рус  |  Укр Вхід для покупців  |  Ваш кошик: (0) сумма 0.00грн    
Кроха
+38-066-02-77-853; 096-19-396-21
+380-66-02-77-853
Картки Домана "Алфавіт", 34 картки
Картки Домана "Алфавіт", 34 картки
Картки Домана \"Алфавіт\", 34 картки
Картки Домана \"Алфавіт\", 34 картки
Вундеркинд с пеленок
Вибрати всі товари
виробника

Картки Домана "Алфавіт", 34 картки

Виробник: Вундеркинд с пеленок
Статус товару: В наличии
200.00грн
Доман ламінація:
Мова: Російська
Розмір карток: Большие

Картки Домана "Алфавіт", 34 картки

Набір «Вундеркінд з пелюшок. Алфавіт »містить 34 картки з зображеннями букв і об'єктами на дані букви. Перегляд таких карток дозволяє дитині швидко засвоїти назви букв, запам'ятати, як вони пишуться, розвиває у нього інтелект і формує фотографічну пам'ять.

Виберіть час доби, коли дитина ситий, бадьорий і веселий. Візьміть 5 карток, посадіть малюка перед собою і з посмішкою починайте показ, швидко змінюючи картки та чітко вимовляючи назву букви і картинки. Один показ займе у вас 10 секунд (по 2 секунди на кожну картку). Повторіть заняття кілька разів на день в залежності від бажання і настрою дитини. На наступний день повторіть кілька разів основне заняття. Додайте новий набір з 5 карток - і знову покажіть дитині кілька разів протягом дня. Далі видаляйте по одній картці з кожного вивченого протягом 5 днів набору і замінюйте її новою. Робіть так з кожним набором і робіть це кожен день. В кінці кожного заняття обов'язково похваліть малюка і скажіть, як сильно ви його любите.

Після того як малюк засвоїть назви карток, ви можете перейти до вивчення базових фактів, написаних на звороті. Показуйте дитині картки, читаючи по одному факту до кожної букви. При наступному показі читайте наступний факт і так далі. Коли факти закінчаться, з картками можна грати. Для цього виберіть з кожної картки одне завдання і попросіть дитину його виконати. Якщо завдання виявиться занадто складним, пропустіть його або допоможіть своїй дитині. Крім виконання завдань, картки можна використовувати для таких ігор:

1. Розкладіть перед дитиною 5 добре знайомих карток і попросіть закрити очі. Потім заберіть або замініть одну картку і запитайте, яка картка зникла або змінилася.

2. Покладіть перед малюком 3 картки з комплекту «Алфавіт» і одну картку з будь-якого іншого набору «Вундеркінд з пелюшок». Попросіть дитину знайти зайвий об'єкт.

3. «Лото». Роздайте дітям по 6-10 карток. Називайте різні числа, питаючи: «У кого є буква ...?» Виграє той, хто правильно покаже всі картки з званими буквами.

Це - короткі рекомендації, більш детальну інформацію про користування карток та інші ігри ви знайдете в книзі Е. Башкова "Як виростити вундеркінда". Успіхів вам!

У комплекті: 34 картки для дітей від 12 місяців до 8 років, на якісному картоні.

Розмір кожної картки 16.5см * 19.5см.

Детальна інструкція додається.

 

Хочете придбати, але бачили дешевше? Напишіть нам і отримайте знижку!

Написати відгук
Ім'я:
E-mail:
Відгук:
ЗАУВАЖЕННЯ: HTML теги не підтримуються!
Рейтинг: ГІРШЕ КРАЩЕ
Захист від спаму
Введіть символи, зображені на зображенні:
До тепер немає відгуків, Ви можете стати першим.
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА
від 1500 грн.
 
доставка по Харкову і Україні,
готівковий і безготівковий розрахунок

докладніше умови доставки та оплати
Відгуки про нас
  
Товари за ті ж гроші
  
  
З цим товаром купують
  
Останні переглянуті товари
Картки Домана "Алфавіт", 34 картки